#nocaption  (at Taman Serom Utama)
0
aku x kira aku nk pasang gak pelita walau 2 butir je. hadoii sedih duk umah taman tengah2 ni.. nmpk x api menjulang2 haha kejap lg kene jerit la smbu tinggi sgt. #inibaruraya hihik
0
#deep #bantuanGaza (at Taman Serom Utama)
0
my first kad raya taun ni weii hukhuk tq tq tq @rabeahadawiyah saranghae babe 😘 the train sticker! I loikeee oh oh the doraemon pon..hihi raya jemput datang rumah..taun ni I buat kuih raya sendiri..muahahha
0
aku sebenarnye x paham ape yang bos aku ni cube capture actually..xde org pndang kamera pon.mulot n muka mmg nmpk xready cos tgh mngunyah..huhu.tapi xpe lah..ade jugak yg Terambil gmbr ni..ni sebab redah bazar n jam la ni aku x tringat nk amek gmbar..thanks bos! 

#evenesisstaff #evenesisIftar #nunahahaatwork #mylastday #selamathariraya #inibaruraya #tahapeape #mysymptomiscoming #icannotbrainthis (at dunia nunahaha)
0
July’s calendar dessert for 2014 😋😋🙌 arini vanilla ice cream.. 🍦🍦🍦omnomnom (at Y Us Sdn Bhd)
0
🙍👆🔮🎭🙅🚫 (at Taman Castlefield)
0
disebabkan mek @zafyera_fia sesat xjumpa jalan badang.. #nunahaha kene keluar p amek kuih raya @yusno and epul.. kalau x, x raya katanya..so! lai lai lai sapa nak #popianestume and #popiaseaweed boleh la order kat @zafyera_fia now ni order dah tutup..kalau nk order, sila buat lepas raya and if dia sempat buat hokayy..dia wanita berjaya lately nieh..popiaseaweed mmg sedap habaq ang..mcm dadah! very addictive! nak makann je..sampai gadoh dgn org sebelah kalau kongsi..ok #overrr #macammanarasadadah haha ok sekian terima kasih.. mek imishu lain kali jmpa lama sikit please 😘 (at Taman Castlefield)
0
hanya kami je tau reason icons itu ditambah..wahaha 😸 #nunahaha #geletissungguh #inibaruraya 👘👗👚👜💄👠 (at Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur)
0
homaigoddd this is gorgeous! #TinTincookies is herrrreeee!!! #florentinecookies #crunchycaramelalmond #florentinecookiesteaser look at the almond flakes! pumpkin seeds! sesame seeds! #gulp #omnomnom #sayajualcookies haha #hashtagpenting (at Technology Park Malaysia)
0