New sticker! Too bad my boss n my colleagues don’t have wechat lulz I mean we don’t DO we chat. *aku ckp xde we chat kang kecam aku plak ingat diorg xmaju bhhaha kbai

#wechat #stickergallery #office.fm (at Sri Petaling, Kuala Lumpur.)
0
Mie sakit peghut kan..xpe Kayyisa drive balik k…hurmm.*Angkat kening* πŸ’œπŸ‘ΆπŸ˜˜

#kayyisacikshiqeen #nunahaha
0
πŸ’Ÿ #mynyawa dagu tu! Xleh coverr huhu…Saya tau yg tidokan dia..pergh lama gak la saya henjut buai ni..hampir khatam muqaddam kene mengaji nk bg tido..hihi nynyi lgu karok kang kene kecam..

Along ckp #kayyisacikshiqeen ni byk ikut aku. Sbb masa dia pregnantkn kayyisa dia byk sentap dgn aku..sorry along..ah xtahu..😘haih jgn la copy perangai yg hantu ye tuning2.. Ikut yg baik2 je xpe..*eh apa ek yg baik? Pikir jap* πŸ’πŸ‘ΆπŸ‘§πŸ‘©

#shadansclan #nunahaha #babymummynotes
0
Happy birthday my gorgeous #malaysia! πŸ‘πŸŽ‚πŸ―πŸŒΊπŸŒΊ #deep 

#malaysiaday #16september

Ohmaimk love this pic! Klu tap byk kali boleh jd byk like.. I’ll do it! Hihi over takkkk p/s: nume aku repost niiii tq 😁😘

 (at Kampung Malaysia Tambahan, Sg Besi)
0
Dengan ini saya menyatakan bahawa berat saya minus 2 kg mlm ni. Sekian terima kasih.
0
Saya suka nasi ayam..kj xdtg..tshirt xdpt..apetah lagi goodies bag..sobs sobs naseb baek ketiak lecak adoii 

Pid2 well done bebeh! Ko lg tough dr aku wooooo tq for accompanying me πŸ’ƒπŸ’ƒ (at Perbadanan Putrajaya)
0
Please help my developer hoho.. Arut to win this competition! Click on his Instagram’s name πŸ‘‰ and please DOUBLE TAP on this photo..πŸ’œ for the sake of winning..he installed the IG hokayyy so support him and like like like.. 

Xyah like gmbr ni..g kt IG dia je tau. Wajib g like lepas baca klu x… πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘» dia akan muncul kat mana2 je terkejutkan korg dr belakang.serious!!

*ok aku xpenah buat mcm ni lagi2 dia tunang org..errr tp sbb dia merayu..melutut..menanges suruh repost..aku buat jugak la..sobs sedih tau..* lap hinguih skrg. Tq baca (at Evenesis)
0
Aloooo #kayyisacikshiqeen imishu (at rumah tok abah tok ibu kayyisa)
0
"An apple a day keeps the doctor away" alamak yekeee but im currently having a crush on doctor gigi kt klinik bukit tuuu …

*ok lempang muka sekali. Mkn epal tu sekarang seha!*
0
Pfffttttt sukati ar nk mkn dgn apa..kuasam #zaidmohamad klu adk aku ni aku jotos dulu 😁

Eyyy pepagi buat aku nk mkn pisang goreng CECAH KICAP πŸ’

*Jgn dikacau sambal kicap aku..*
0